Tickets voor Djemaa el Fna Rotterdam koop je online of aan de deur.

Alle bezoekers die ons terrein betreden gaan akkoord met ons huisreglement. klik hier om het huisreglement te lezen.

Alle tarieven zijn inclusief transactiekosten.

Dagkaart (één bezoek)* vrijdag / zaterdag / zondag: €6
Dagkaart (één bezoek)* kinderen van 2 t/m 11 jaar & senioren (70+): €2,50

Voor kinderen onder de 2 jaar hoeft geen ticket aangeschaft te worden.

*Met een ticket kun je eenmaal het terrein bezoeken. Indien je het terrein verlaat en weer terugkomt, heb je een nieuw ticket nodig.

Klik hier om naar de ticketshop te gaan

Een ticket geeft je toegang tot het terrein van Djemaa el Fna Rotterdam en de meeste programmaonderdelen zoals (muziek)optredens en talkshows. Voor sommige programmaonderdelen (lange voorstellingen of programma’s waarbij je iets te eten krijgt) is aparte kaartverkoop (vanaf augustus online).

De ondernemers op het terrein rekenen hun eigen prijzen voor het eten. De organisatie kan dit niet voor hen bepalen maar we spreken met alle ondernemers af dat hun prijzen redelijk blijven.

Tickets online kopen

E-tickets koop je online in de ticketshop.

De online kaartverkoop van dagtickets stopt om 12:00 uur op de betreffende dag (vrijdag om 16:00 uur). Daarna kun je alleen aan de deur nog tickets kopen.

Met een e-ticket
– Hoef je niet in de rij te staan bij de entreekassa, maar kun je via de fast lane naar binnen.
– Ben je zeker van toegang, ook als het druk is. Wel kan het zijn dat je bij extreme drukte even moet wachten tot er weer plek is.

Tickets aan de deur kopen

Tickets aan de deur kopen kan, maar houd er rekening mee dat je (zeker met mooi weer) in de rij staat. Mocht het terrein vol zijn, dan kan het zijn dat we tijdelijk geen mensen meer toelaten. Alleen e-tickethouders kunnen dan nog naar binnen, tot de drukte minder wordt.

Het programma voor Djemaa el Fna Rotterdam wordt in augustus bekendgemaakt

Programmaonderdelen met kaartverkoop

Voor een aantal programmaonderdelen verkopen we losse kaartjes. Dat zijn masterclasses, voorstellingen of tours waarbij je ook wat te eten krijgt. Om deze programmaonderdelen te bezoeken heb je dus een toegangskaart + een ticket voor het programma nodig. Je kunt eerst een toegangskaart kopen en later programmatickets erbij kopen. Het is aan te raden om dit soort programmaonderdelen online te reserveren.

Pinnen

De meeste ondernemers op het terrein hebben geen pinapparaat. Je kunt pinnen en extra geld opnemen bij het pinpunt op het terrein. Deze service is niet onbeperkt, dus indien je in de gelegenheid bent, neem dan zelf contant geld mee.

Huisdieren

Huisdieren mogen het festivalterrein niet op. Hulpdieren zoals blindengeleidehonden mogen wel het festivalterrein op.

Als ik het terrein verlaat en er later weer op wil, moet ik dan een nieuw ticket kopen?

Ja, dat klopt. We gaan er in principe van uit dat je bij het verlaten van het terrein ook je bezoek aan het festival beëindigt. Je kunt het terrein niet op en aflopen met hetzelfde ticket. Wil je ‘s middags weggaan en ‘s avonds weer terugkomen, bestel dan extra tickets online.

Kan ik mijn e-ticket op mijn telefoon laten zien?

Dat kan, maar belangrijk: zet wel de brightness op z’n hoogst. Houd ook altijd je telefoon zelf vast of leg deze even neer op een tafel tijdens het scannen, zodat je niet het risico loopt dat je telefoon beschadigd raakt.

Wat zijn de openingstijden van Djemaa el Fna Rotterdam?

Vrijdag 21 september: 17:00 – 23:00 uur
Zaterdag 22 september: 13:00 – 23:00 uur
Zondag 23 september: 13:00 – 22:00 uur

Laatste toegang 30 minuten voor sluit terrein.

Hoe bereik ik Djemaa el Fna – Eetplein Rotterdam?
Bekijk de locatie op Google Maps.

Openbaar vervoer
Het festivalterrein (Museumpark) is op loopafstand van Centraal Station (10 min), Metrostation Eendrachtsplein (3 min) en Tramhalte Museumpark (1 min).

Parkeren
Parkeren kan het beste in de parkeergarage onder het plein (Parkeergarage Museumpark), dat is goedkoper dan op straat parkeren. De gemeentelijke parkeergarages in Rotterdam hanteren aantrekkelijke tarieven. Bekijk deze website voor tarieven en reserveer voor extra korting:

Museumpark

Is de Parkeergarage Museumpark vol? Ook deze parkeergarage is op loopafstand (10 min):

Schouwburgplein 1

Heb je nog meer vragen? Mail DEZE dan naar djemaa@stichtingdeloodsen.nl